Aquesta pàgina web i el contingut és propietat de UNI4ME CO, SL, la qual no es fa responsable del que terceres parts puguin publicar en ella.

Dades de l'empresa:
UNI4ME CO, S.L.
NIF: B65714271
Oficines i Magatzem
Carrer Conquesta 60
08912 Badalona (BCN)
Tel. 93 184 72 29
info@uni4me.net
NIF:ESB65714271

Disseny i programació web: CLJ-ONLINE

UNI4ME CO, SL assegura la confidencialitat de les dades donades pels nostres clients, i garantitza que en cap cas seran donats a terceres empreses. Així mateix els clients tenen dret a l'accés, modificació o eliminació d'aquestes dades.

Avís de Privacitat

Última actualització el 20 de Juny del 2016.

UNI4ME Co. S.L. és conscient de la importància que té per als seus clients l'ús que fem de la seva informació personal. Apreciem la confiança que dipositeu en nosaltres per tal que la tractem amb el degut rigor i precaució. Aquest avís detalla la política de privacitat de UNI4ME Co. S.L. Al visitar www.uni4me.net, accepteu i consentiu les pràctiques descrites en el present Avís de Privacitat.

Responsables de la informació personal
Tota la informació personal que faciliteu a través de www.uni4me.net és tractada únicament per UNI4ME Co. S.L., els responsables de les dades. Dita societat té el domicili al C/Conquesta nr. 60, 08912 Badalona (BCN).

Quines dades personals dels clients recull UNI4ME?
La informació que obtenim dels nostres clients ens ajuda a personalitzar i millorar contínuament la seva experiència de compra a UNI4ME. Utilitzem aquesta informació per gestionar comandes, per lliurar productes i oferir serveis, per fer-li arribar informació sobre comandes, productes, serveis i ofertes promocionals, per actualitzar els nostres registres i per dur a terme el manteniment del seu compte de UNI4ME. També utilitzem aquesta informació per millorar la nostra botiga i la nostra plataforma, per prevenir o detectar fraus o usos abusius del nostre lloc web.

A continuació exposem els tipus d'informació que recollim:
Informació que ens facilita: Rebem i emmagatzemem la informació que vostè introdueix a la nostra pàgina web: 

Informació obligatòria: Nom (pare o mare), Cognoms dels alumnes, Email, Mòbil, Carrer, Codi Postal i Ciutat.
Informació optativa: Telèfon fixe, província, noms dels alumnes i dates de neixement.


Comparteix UNI4ME la informació que recull?

La informació sobre els nostres clients és una part fonamental de la nostra empresa i no ens interessa de cap manera vendre aquesta informació a tercers. UNI4ME NO COMPARTEIX LA INFORMACIÓ DELS SEUS USUARIS AMB TERCERS.

Com es realitza una comanda?

Cal entrar a www.uni4me.net i a la casella "el teu centre" escriure el codi corresponent a la vostra escola.
Cal registrar-se per a tenir accés a la intranet. Una vegada registrats, per a accedir-hi cal escriure l'e-mail i la contrasenya.
Fer la comanda des de la botiga on-line.

Alternativament, es pot fer via telefònica trucant al telf. 933 525 111. En aquest cas, una operadora us ajudarà a realitzar la comanda desitjada, i us aconsellarà en qualsevol dubte que tingueu.

Com es realitzen els pagaments?

El pagament de la comanda es pot realizar mitjançant tarjeta de crèdit/dèbit, tant si la comanda es realitza a través de la web, com si es fa via telefònica. També teniu l’opció de pagament a través de transferència bancària (Efectuar pagament/Modalitat de pagament) La nostra pàgina web és totalment segura. Les vostres dades bancàries no queden registrades en la web de Uni4me, sinó que es gestionen directament a través de la passarel.la de pagament segur TPV de La Caixa. UNI4ME no té cap accés a les vostres dades de pagament i per tant no les emmagatzema a cap base de dades.

Informació sobre terceres parts anunciants i enllaços a altres llocs web

El nostre lloc web no inclou publicitat de tercers ni enllacos comercials a cap altra web.

A quina informació puc accedir?

UNI4ME us permet accedir al vostre compte i podeu canviar les vostres dades sempre que ho necessiteu. També podreu veure les comandes realitzades fins al moment.

Quines opcions tinc?

Tal i com us hem indicat anteriorment, teniu sempre té la possibilitat de no oferir informació (dades opcionals no marcades amb un *).
Podreu afegir o actualitzar certes dades personals accedint al vostre compte. Si no desitgeu que us enviem correus electrònics us preguem que ens ho indiqueu mitjancant un email a info@uni4me.net

Devolucions:

Disposeu de 3 mesos des de l’entrega de la vostra comanda per a retornar o canviar una peça de roba.
Haureu d’anar a la pissarra Atenció al Client, Devolucions i canvis de talla, i escollir l'opció Devolucions i canvis. S’obrirà un formulari per a omplir amb els articles per a canviar o retornar.

CANVIS DE TALLA
Si la comanda original es va entregar al punt de recollida, el canvi de talla es farà al punt de recollida. Haureu d’entregar l’article que retorneu quan recolliu el nou.
Si la comanda original va ser entregada a domicili, podreu triar si el canvi es fa al punt de recollida o a domicili. Si trieu fer-lo a domicili, recollirem els articles que retorneu, en el moment d’entregar els nous.
És important revisar el quadre de talles per triar la tallar correcte, ja que qualsevol canvi de talla implicarà un retard en l’entrega i té un cost de preparació i retorn de 3€.
Si voleu estalviar-vos els 3€ de canvi de talla, teniu l'opció de fer una devolució dels articles que no us vagin bé (mirar apartat següent de DEVOLUCIONS) i després una nova compra dels articles amb les talles correctes

DEVOLUCIONS
Si es tracta d'una devolució d’article sense canvi de talla, ens haureu de deixar el paquet al punt de recollida en cas que el vostre centre en tingui o fer-lo arribar a la següent direcció: UNI4ME Carrer Alemanya 44 08917 Badalona. Quan rebem els articles que retorneu al magatzem, us farem l’abonament de l’import.
UNI4ME recull les devolucions al punt de recollida 1 cop per setmana.
En qualsevol cas, la peça ha d’estar en perfecte estat, amb l’etiquetatge original i sense signes d’haver-se utilitzat.

IMPORTANT: No acceptarem la devolució ni el canvi d’articles que hagin estat usats, manipulats, danyats o alterats de qualsevol forma. No acceptarem cap devolució ni canvi si l’article no porta l’etiquetat i embalatge original.

Avisos i correccions

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la privacitat de UNI4ME Co. S.L., podeu enviar-nos un missatge de correu a info@uni4me.net amb la vostra consulta detallada i mirarem de resoldre-la. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant-nos un missatge de correu electrònic a info@uni4me.net
Nota legalPolítica de cookies
© 2022 sports@uni4me.net