Què fem
Com ho fem
UNI4ME neix amb l'objectiu d'INNOVAR el sector de la roba esportiva, aportant una nova idea de roba per a fer esport que compleixi tres criteris fonamentals: QUALITAT, ESTALVI i INNOVACIÓ.

Aquests criteris els apliquem tant en el producte, oferint tot tipus de dissenys i amb els teixits més innovadors, com en distribució, on posem a disposició del vostre club una intranet privada i exclusiva per a cada club, des d'on es té accés a tota la informació del producte i des d'on es pot realitzar la comanda de manera còmoda, fácil i ràpida, millorant significativament l'experiència de compra.

Sota aquests criteris oferim la màxima FLEXIBILITAT, treballant individualment amb cada club i adaptant-nos a les seves necessitats concretes de producte, disseny i distribució, sempre amb l'objectiu d'oferir la millor qualitat i el millor servei.
Uni4me posa a disposició del club les millors eines tecnològiques per a la distribució d'equipacions esportives. Aquesta innovació tecnològica ens permet poder oferir el millor servei:

  • Es crea una intranet privada i exclusiva per a cada Club, on es té accés a tota la informació referent a les equipacions.
  • Mitjançant la comanda on-line, es realitza la compra de manera fàcil, ràpida i còmoda, en només 3 clics, facilitant significativament el procés de selecció de les prendes i millorant l'experiència de compra. 
  • Alternativament, oferim als clubs altres possibilitats de distribució en funció de les seves prioritats i necessitats, com la venda directa de la roba esportiva si es disposa d'un espai per a botiga, o bé funcionant com a punt de recollida.
  • Mitjançant la intranet, canalitzem els vostres suggeriments.
Nota legalPolítica de cookies
© 2022 sports@uni4me.net